Kom gezellig langs!

Ben je op zoek naar een gezellige plek om af te spreken voor het winkelen? Wil je even snel zakelijk bij elkaar komen? Of nog een uurtje werken voor je in de trein stapt? Het Nationale-Nederlanden DE Café naast Rotterdam Centraal Station is hiervoor de ideale plek.

Wij staan altijd voor u klaar

Openingstijden
Ma. t/m Vr. 07:00 tot 19:00 uur
Zaterdag 08:30 tot 19:00 uur
Zondag 08:30 tot 19:00 uur

Adres
Nationale-Nederlanden Douwe Egberts Café
Stationsplein 25
3013 AJ Rotterdam

Postadres
Weena 505
3013 AL Rotterdam

Openbaar vervoer

Openbaar vervoer

Het dichtstbijzijnde station is het Centraal Station van Rotterdam. U verlaat het station via de ingang aan de delftseplein/centrumzijde. U ziet voor u de twee hoge torens van kantoorgebouw Delftse Poort van Nationale-Nederlanden. Aan het stationsplein op de begane grond (achter de tramhaltes) ziet u het Café al liggen.

Met de metro neemt u de Noord-Zuidlijn, Centraal Station is het eindpunt. Als u gebruik maakt van de Oost-Westlijn moet u overstappen op de Noord-Zuidlijn. Dit kan op het metrostation Churchillplein. U gaat dan naar het metroperron Beurs en neemt de metro richting Centraal Station. Bij de uitgang staat u meteen op de stoep van het kantoor Delftse Poort.

Met de auto vanuit de richting Den Haag/Amsterdam (A13)

Met de auto vanuit de richting Den Haag/Amsterdam (A13)

U houdt rechts aan als u het Kleinpolderplein nadert en neemt dan het viaduct richting Rotterdam-Centrum. U rijdt daarna over de Stadhoudersweg. Bij de splitsing Stadhoudersplein houdt u rechts aan en rijdt u via de Schiekade rechtstreeks naar het Hofplein. Op het Hofplein gaat u rechtsaf, het Weena op. Voorbij de tweede zijstraat rechts, staat het kantoorgebouw Delftse Poort van Nationale-Nederlanden. Aan het stationsplein, op de begane grond, ziet u het NN DE Café. U kunt in de omgeving parkeren in diverse parkeergarages.

Met de auto vanuit de richting Breda (A16)

Met de auto vanuit de richting Breda (A16)

Na de Van Brienenoordbrug gaat u rechtdoor. Aan het eind van de A16, bij het Terbregseplein, volgt u de A20, richting Den Haag. Op de A20 neemt u bij het Schieplein afslag 14 (Rotterdam-Centrum). Via de Schieweg en de Schiekade rijdt u daarna rechtstreeks naar het Hofplein. Op het Hofplein gaat u rechtsaf, het Weena op. Voorbij de tweede zijstraat rechts, staat het kantoorgebouw Delftse Poort van Nationale-Nederlanden. Aan het stationsplein, op de begane grond, ziet u het NN DE Café. U kunt in de omgeving parkeren in diverse parkeergarages.

Werken bij Nationale-Nederlanden DE Café?

Kijk hier of er vacatures zijn.

Contactformulier

Heb je vragen of suggesties voor het NN DE Café? Laat het ons weten en vul het onderstaande contactformulier in.

Bedankt!

Wij hebben uw bericht ontvangen en nemen z.s.m. contact met u op.