Een unieke samenwerking

Dit gezellige koffiecafé in hartje Rotterdam is ontstaan vanuit een unieke samenwerking tussen Nationale-Nederlanden en Douwe Egberts.

Lekker lang loungen

Lekker lang loungen

Het Nationale-Nederlanden DE Café is met een moderne, frisse look en een licht interieur dé plek om lekker uitgebreid te loungen. Ideale omstandigheden voor een heerlijk vers kopje koffie, om in alle rust of in goed gezelschap van te genieten. Dus: neem alle tijd en doe alsof je thuis bent.

Krantje en croissantje

Krantje en croissantje

Wat is er heerlijker dan onder het genot van een kop koffie en wat lekkers een krant of tijdschrift te lezen? In het Nationale-Nederlanden DE Café vind je een leestafel met meerdere dagbladen en magazines. Ons uitgebreide assortiment koffiesoorten, zoete deegwaren, hartig belegde broodjes en (warme) snacks maken dit genietmoment compleet.

Gratis wifi

Gratis wifi

In het Nationale-Nederlanden DE Café kun je gebruik maken van gratis wifi om te internetten of je mail te checken.

Ontspanning én werk onder één dak

Ontspanning én werk onder één dak

Het Nationale-Nederlanden DE Café biedt je zowel een dynamische omgeving als een plek om rustig te vergaderen of te overleggen. Je kunt eenvoudig je laptop inpluggen om onder het genot van een heerlijke kop koffie aan de slag te gaan. Wil je liever in een wat rustigere omgeving vergaderen?

Reserveer dan de vergaderruimte via de barista's bij de counter. De vergaderruimte is geschikt voor maximaal 6 personen.

Art en design in het café

Art en design in het café

In het Nationale-Nederlanden DE Café worden tijdelijke tentoonstellingen georganiseerd, altijd in samenwerking met jong creatief talent en met culturele instellingen uit Rotterdam. Nationale-Nederlanden biedt jong talent een podium en brengt creativiteit en het bedrijfsleven samen. De 16 meter lange imagewall in het café geeft onder andere ook uiting aan onze culturele sponsorships. Verder worden er workshops georganiseerd die in het teken staan van creatief ondernemerschap.

Meer weten?

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons op:

Wil je meer weten over het Nationale-Nederlanden DE Café, de samenwerking tussen Nationale-Nederlanden en Douwe Egberts en de activiteiten die er plaatsvinden?

Neem dan contact met ons op.

Nationale-Nederlanden en Douwe Egberts

Op een unieke plek in het hart van Rotterdam, naast het Centraal Station en in het Nationale-Nederlanden gebouw, zijn Nationale-Nederlanden en Douwe Egberts een bijzondere samenwerking aangegaan. Deze twee oer-Hollandse bedrijven hebben met elkaar gemeen dat zij contact met de klant hoog in het vaandel hebben staan en dat komt tot uiting in het Nationale-Nederlanden DE Café. Onder het genot van door professionele barista’s gemaakte koffie kun je even ontspannen, werken, of genieten van workshops, exposities en andere door Nationale-Nederlanden georganiseerde activiteiten. Het Nationale-Nederlanden DE Café legt nadrukkelijk een verbinding met de mensen en de stad waarin ze leven. Daarom bieden we je naast exposities ook workshops aan over thema’s waar iedereen mee te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan kunst, koffie, social media en financiële onderwerpen, zoals je pensioen of het kopen van een huis. In het Nationale-Nederlanden DE Café kun je dus niet alleen genieten maar ook nog wat opsteken als je dat wilt.